Schimba datele

Oferte

Pret final 2 Adulti , 7 Nopti , 06.12.2019 -13.12.2019

Camera
Masa
Alte detalii
Pret
Dubla
Conform descriere
Plecare din Bucuresti / Avion
238 €
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
Selectie Detalii Pret
Camera : Dubla
Masa : Conform descriere
Alte detalii : Plecare din Bucuresti / Avion
238 €
- doar la cerere - oferta disponibila

Itinerar

CIRCUIT ANTALYA 

Important: Pentru aceasta calatorie este absolut necesar pasaportul, care trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data zborului de intoarcere.


DURATA CIRCUITULUI: 8 zile / 7 nopti

 

ZIUA 1

Zbor spre Antalya. Veti fi inampinati la sosire de catre ghidul dumneavoastraa, care va va conduce apoi la hotel. Veti innopta iin regiunea Antalya (Belek sau Kemer) pentru urmaatoarele trei nopti.

ZIUA 2

Vetti avea parte de un cocktail de bun venit, unde vetti primi toate informatiile necesare cu privire la excursie. Apoi veti face un tur al imprejurimilor. Vetti avea timp liber sau putetti opta pentru o excursie optionala.

ZIUA 3

Dupa micul dejun veti face un tur al orasului Antalya.Veti avea timp liber la dispozitie pentru a face cumparaturi. Pe perioada vizitei veti avea ocazia sa mergeti la o fabrica de bijuterii ai la o fabrica de produse din piele. Frumoasa excursie se va termina cu vizita la cascada Karpulkazdiran.

ZIUA 4

Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zapada vizibile in departare din travertin au luat nastere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, inca din Antichitate. Dupa sosire, veti avea posibilitatea de a face o baie termala la hotelul dumneavoastra. Veti innopta iin Pamukkale.

ZIUA 5

Ruinele magnificului oras Hieropolis, care a inflorit in perioada Imperiului Roman, se intind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. In apropiere se afla impunatorul si somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veti calatorii de-a lungul peisajului pitoresc si minunat al Muntilor Taurus inapoi in Antalya. Pe drum vetti vizita un atelier de tesutc ovoare,unde vetti cunoaste intregul proces de producttie a covoarelor (de la productia materiei prime; matase, bumbac si lana pana la produsul innodat finit). Veti iinnopta iin regiunea Antalya (Belek sau Kemer) pentru urmatoarele trei nopti.

ZIUA 6

Dupa micul dejun va puteti bucura de soare, mare si atractiile oferite de hotel sau puteti participa la una dintre excursiile optionale propuse de ghid

ZIUA 7

Dupa micul dejun va puteti bucura de soare, mare si atractiile oferite de hotel sau puteti participa la una dintre excursiile optionale propuse de ghid

ZIUA 8

Transfer cu autocarul la aeroport, in functie de orarul de zbor.

Servicii incluse

  • Taxe de aeroport: 115 euro/pers - incluse in tariful afisat Zbor dus-intors cu bagaj de cala si de mana
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Ghid vorbitor de limba romana
  • Cazare 7 nopti la hoteluri de 4* si 5*
  • Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
  • Transportul la obiectivele turistice mentionate in brosura

Servicii neincluse

  • Pachet speciala cu cina 7 seri, bilete de intrare cu ghid la excursiile mentionate in brosura: 99 euro/pers. (optional)
  • Asigurare medicala si de bagaje: 10 euro/pers (optional)
  • Suprataxa pentru camera single: 109 euro/pers.