Schimba datele

Oferte

Pret final 2 Adulti , 7 Nopti , 29.11.2019 -06.12.2019

Camera
Masa
Alte detalii
Pret
Dubla
Conform descriere
Plecare din Bucuresti / Avion
288 €
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
Selectie Detalii Pret
Camera : Dubla
Masa : Conform descriere
Alte detalii : Plecare din Bucuresti / Avion
288 €
- doar la cerere - oferta disponibila

Itinerar

CIRCUIT COASTA LIKIA
DATE DE PLECARE 2019 - 2020

Important: Pentru aceasta calatorie este absolut necesar pasaportul, care trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data zborului de intoarcere.


DURATA CIRCUITULUI: 8 zile / 7 nopti
 

ZIUA 1

Sosire in Antalya
Zbor spre Antalya. Veti fi intampinati la sosire de catre ghidul dumneavoastra, care va va conduce apoi la hotel, unde veti avea parte de o primire calduroasa si de bauturi racoritoare. Veti innopta in Antalya.

ZIUA 2

Myra - Biserica Sf. Nicolae
 
Mormintele de piatra Myra
Aceasta excursie va va purta de-a lungul drumului de coasta care ofera vederi splendide asupra marii, asupra padurilor de pin si asupra varfurilor stancoase ale muntilor Taurus. In scurt timp, veti ajunge In Myra, unde veti vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atractii ale Turciei. Mormintele si sarcofagele dateaza din secolul IV I.Hr. In Myra veti vizita, de asemenea, si biserica Sfantul Nicolae, unde a fost ingropat Sfantul Nicolae. Veti innopta in zona Mugla. 

ZIUA 3

Pentru astazi va este pregatita o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capatul lagunei, se afla plaja Iztuzu numita si Plaja Testoaselor, accesibila numai pe mare. Aici ne vom opri, vom inota, dupa care ne vom intoarce pe coastaa, de unde vom continua calatoria cu autocarul pana in Kusadasi, unde vetti petrece urmatoarele doua nopti.

ZIUA 4

Astazi veti vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetatii este exceptionala. Antichitatea asteapta sa fie explorata de dumneavoastra: Agora (piata publica), templul Domitian, Nimphaeum (sanctuar construit in cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri si care se numara printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia si biblioteca lui Celsus.

ZIUA 5

Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zapada vizibile in departare din travertin au luat nastere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, inca din Antichitate. Dupa sosire, veti avea posibilitatea de a face o baie termala la hotelul dumneavoastra. Veti innopta in Pamukkale.

ZIUA 6

Ruinele magnificului oras Hieropolis, care a inflorit in perioada Imperiului Roman, se intind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. In apropiere se afla impunatorul si somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veti calatorii de-a lungul peisajului pitoresc si minunat al Muntilor Taurus inapoi in Antalya. Pe drum veti vizita un atelier de tesut covoare, unde veti cunoaste intregul proces de productie a covoarelor (de la productia materiei prime; matase, bumbac si lana pana la produsul innodat finit). Veti innopta 2 nopti in zona Antalya.

ZIUA 7

Astazi veti vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orase de pe Riviera Turceasca. Protejat de peisajul montan magnific al muntilor Taurus, prospera aici o vegetatie bogata. Printre altele, veti vedea simbolul orasului, Yivli Minare, minaretul canelat. Pe Kalekapisi,poarta cetatii, se afla turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificatiei. In timpul plimbarii in jurul orasului vi se ofera sansa de a face cumparaturi, in special bijuterii ssi articole din piele. Sfarsitul este incununat de vizita noastra la cascada Karpuzkaldiran.

ZIUA 8

Autocarul va va conduce la aeroport, in functie de orarul de zbor.

Servicii incluse

 • Taxe de aeroport:95 euro/pers - inlcus in tariful afisat
 • Zbor dus-intors Bucuresti-Antalia cu bagaj de cala si de mana
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba romana
 • Cazare 7 nopti la hoteluri de 4* si 5*
 • Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet
 • Transportul la obiectivele turistice mentionate in brosura

Servicii neincluse

 • Pachet special cu cina 7 seri, excursie cu barca in Dalyan, bilete de intrare cu ghid la excursiile mentionate in brosura: 129 euro/pers. (optional)
 • Asigurare medicala si de bagaje: 10 euro/pers (optional)
 • Suprataxa pentru camera single: 119 euro/pers.
 • Excursii optionale (se pot achizitiona doar de la fata locului):
 • - Vizita sat Siringe+ Biserica Fecioarei Maria (pranz inclus): 55 euro/pers
 • - Croaziera pe mare la orasul scufundat Kekova (pranz inclus): 45 euro/pers
 • - Vizita Acvariu: 30 euro/pers