Schimba datele

Oferte

Pret final 2 Adulti , 7 Nopti , 29.12.2019 -05.01.2020

Camera
Masa
Alte detalii
Pret
Dubla
Conform descriere
Plecare din Bucuresti / Avion
1 778 € 1 078 €
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
Selectie Detalii Pret
Camera : Dubla
Masa : Conform descriere
Alte detalii : Plecare din Bucuresti / Avion
1 778 €
1 078 €
- doar la cerere - oferta disponibila

Itinerar

Circuit Iordania REVELION - de la 539 euro/persoana +350 euro taxe

BONUS!!! 2 h Jeep tur la Wadi Rum - pentru primele 10 rezervari !!!
DESTINATIA
AMMAN - MAREA MOARTA - MADABA - NEBO - PETRA - WADI RUM - AQABA 

DURATA
 8 ZILE - 6 NOPTI

Numele oficial este Regatul Hasemit al Iordaniei, fiind un regat situat pe malul estic al raului Iordan. Se invecineaza la est si sud-est cu Arabia Saudita, cu Irak la nord-est, cu Siria la nord si cu Israel la vest, detinand controlul comun al Marii Moarte impreuna cu cel din urma. Singurul port al Iordaniei se afla la varful de sud-vest, in Golful Aqaba, pe care il imparte cu 
Israel, Egipt si Arabia Saudita. Desertul arab acopera mai mult de jumatate din suprafata Iordaniei. Cu toate acestea, in partea vestica a Iordaniei se gasesc terenuri arabile si paduri. Iordania face parte din zona numita Cornul Abundentei. Capitala este orasul Amman.


TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la incheierea contractului; 
40% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii; 
40% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii. 


CONDITII DE ANULARE: 
5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul incheierii contractului - 120 zile inaintea plecarii; 
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 119 zile - 61 zile inaintea plecarii; 
60% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile - 31 zile inaintea plecarii; 
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii. 


Program

ZIUA 1

BUCURESTI - AMMAN - MAREA MOARTA* (29.12.2019) 
Ne intalnim cu insotitorul de grup pe Aeroportul International Henri Coanda pentru imbarcare pe zborul catre Iordania. Sosire in Iordania pe Aroportul din Amman. Dupa preluarea bagajelor, impreuna cu reprezentantul local ne vom indrepta spre Amman pentru check-in si cazare la Hotel Liwan 3* sau similar. Mic dejun la hotel. Ne intalnim cu ghidul local pentru un tur de oras, pentru a explora capitala Iordaniei, Amman, un oras modern, seducator, dar si plin de contraste. Vizitam cele mai importante atractii turistice: Muzeul Arheologic, Muzeul folclorului, Citadela si Amfiteatrul. Timp liber sau optional, putem face o excursie la Marea Moarta*, care este cel mai jos punct de pe tot globul, avand 423 m sub nivelul marii. Ajunsi aici avem posibilitatea de a inota si de a experimenta o senzatie “plutitoare” rara, oferind in acelasi timp un tratament de frumusete pielii, prin proprietatile vindecatoare ale namolului. De asemenea, puteti incerca si un masaj de relaxare. Spre seara, retur la hotel pentru cazare.

ZIUA 2

AMMAN - MADABA - MT. NEBO - PETRA (30.12.2019)
Mic dejun la hotel. Transfer catre Madaba, la doar 20 de minute sud de Amman, strabatand Autostrada Regelui, o sosea folosita continuu de mai bine de 5.000 de ani si considerata una dintre cele mai vechi din lume. “Orasul Mozaicului”- Madaba, unde principala atractie este Biserica greceasca Sf. Gheorghe. Ne oprim apoi la Muntele Nebo. Potrivit traditiei iudaice, acesta este muntele de pe care Moise a privit spre Pamantul Fagaduintei. Pe acest munte ar fi si murit marele profet Moise. Transfer catre Petra pentru cazare la Hotel Edom 3* sau similar. 

ZIUA 3

PETRA (31.12.2019) 
Mic dejun la hotel. Pornim catre cea mai interesanta si aventuroasa experienta a calatoriei noastre, fascinanta excursie la Petra, “Orasul Pierdut”, faimoasa capitala a regatului Nabateenilor, a carui populatie a disparut misterios.  Ajunsi aici vi se va dezvalui incredibilul oras antic sculptat acum 2000 de ani si votat una dintre cele Sapte Minuni ale Lumii, ascunsa,  invaluita de muntii stancosi de la sud de Marea Moarta. In anul 1985, orasul Petra a fost inclus pe lista Monumentelor Universale UNESCO si a fost descris ca fiind „una dintre cele mai pretioase mosteniri culturale ale omenirii”. Cazare si cina la Hotel Edom 3* sau similar. Ne pregatim pentru cina festiva de Revelion ce va avea loc la un restaurant local. LA MULTI ANI 2020 !!!

ZIUA 4

PETRA - AL BEIDHA - AQABA (01.01.2020)   Mic dejun la hotel tarziu. Plecam spre Aqaba, iar prima oprire o avem la Al Beidha - sit arheologic nabatean, ce are cladirile construite in peretii unui canion, ce este situat in apropierea orasului Wadi Musa. Ajunsi in Aqaba avem un tur panoramic, iar spre seara ne indreptam spre Hotel Beau Rivage 4* sau similar pentru check-in si cazare.

ZIUA 5

AQABA -VIZITA WADI RUM* (02.01.2020) Mic dejun la hotel. Timp liber sau excursie optionala la Wabi Rum*, supranumit de catre localnici si Valea Lunii. Aici vom face un tur cu jeep-ul pentru aproximativ 2 ore pentru a explora cele mai spectaculoase situri ale zonei. Oprim pentru o ceasca de ceai facuta de Beduini, avand efect revigorant dupa aceasta vizita. Spre seara, retur in Aqaba pentru cazare la Hotel Beau Rivage 4* sau similar.

ZIUA 6

AQABA - PLIMBARE CU BARCA PE MAREA ROSIE* (03.01.2020)
Mic dejun la hotel. Timp liber pentru a descoperi Aqaba, oras aflat in insoritul golf al Mării Rosii, unde clima este tot timpul blanda. Orasul Aqaba este incarcat de istorie, ofera o priveliste de vis, cu munti pitoresti si mare azur. Este destinatia ideala pentru cei dornici sa faca plaja, sa practice sporturi nautice sau sa exploreze apele Marii Rosii, populate cu sute de specii de corali, bureti si pesti multicolori. Pentru cei dornici putem organiza o excursie optionala, o plimbare cu barca cu podea de sticla pentru a descoperi minunile subacvatice din Marea Rosie* (unde pranzul este inclus). Spre seara, retur in Aqaba pentru cazare la Hotel Beau Rivage 4* sau similar.

ZIUA 7

AQABA - AMMAN - BUCURESTI (04.01.2020-05.01.2020) Mic dejun la hotel. Check-out si timp liber. Cina tarzie la un restaurant local. In cursul noptii transfer in Amman la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti in cursul zilei.

ZIUA 8

AQABA - AMMAN - BUCURESTI (04.01.2020-05.01.2020) Mic dejun la hotel. Check-out si timp liber. Cina tarzie la un restaurant local. In cursul noptii transfer in Amman la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti in cursul zilei.

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti - Amman - Bucuresti;
 • Taxele de aeroport;  Cina de Revelion;
 • Taxa de viza;
 • Asistenta turistica la sosire si plecare;
 • Transport aeroport-hotel-aeroport;
 • 6 nopti cazare in hotelurile din program sau similar (3-4*) cu mic dejun; 
 • Early check-in in prima zi in Amman cu mic dejun;
 • Transport cu microbuz local modern dotat cu aer conditionat;
 • Intrarile la toate obiectivele specificate in program;
 • Ghid insotitor din partea agentiei pe parcursul excursiei;
 • Ghid local limba romana/engleza.

Servicii neincluse

 • Excursiile din program mentionate ca si optionale: Marea Moarta - 25 EUR/persoana (cu pranz inclus), Wadi Rum - 45 EUR/persoana, plimbare cu barca pe Marea Rosie - 25 EUR/persoana;
 • Supliment demipensiune (7 cine) - 79 EUR/persoana;
 • Pachel Premium pentru cele 3 excursii optionale si suplimentul pentru cine - 149 EUR/persoana (valabilitate doar pentru plata in agentie inainte de plecare);
 • Plimbare cu caruta trasa de magarus in Petra-aprox. 25 eur/persoana;  
 • Bauturile din timpul meselor;
 • Bacsis - se achita local; 
 • Cheltuieli personale;
 • Alte taxe si cheltuieli nespecificate in program;
 • Asigurarea medicala de calatorie si/sau storno, recomandate de agentie.