Schimba datele

Oferte

Pret final 2 Adulti , 8 Nopti , 01.11.2019 -09.11.2019

Camera
Masa
Alte detalii
Pret
Dubla
Conform descriere
Plecare din Bucuresti / Avion
1 798 € 1 178 €
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
Selectie Detalii Pret
Camera : Dubla
Masa : Conform descriere
Alte detalii : Plecare din Bucuresti / Avion
1 798 €
1 178 €
- doar la cerere - oferta disponibila

Itinerar

DETALII PROGRAM: 9 zile, 7 nopti 2019 (GRUP MIN 25 PERSOANE)

Iordania Toamna - de la 589 EUR/persoana + 310 EUR/persoana taxe

Hoteluri
AMMAN: Days Inn hotel
PETRA: Stella
WADI RUM: Cort Hassan Zawaideh

AQABA: City Tower hotel
MAREA MOARTA: Dead Sea

ORAR DE ZBOR - COMPANIA TAROM (POATE SUFERI MODIFICARI):
Bucuresti: 00:30/Amman: 03:10 retur: Amman: 03:55/Bucuresti: 06:50
 

* NOTA: Plecari suplimentare:
- Septembrie: 15.09.2019 – 22.09.2019
- Octombrie: 06.10.2019 – 13.10.2019

ZIUA 1

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda pe 31 octombrie pentru zborul Tarom catre Iordania. Sosire in Iordania pe aeroportul Amman Queen Alia la ora 03:10. Intampinare si transfer de grup catre hotelul din Amman pentru cazare.

ZIUA 2

Dupa micul dejun, ne vom intalni cu ghidul local pentru a explora capitala Iordaniei, Amman, un oras modern, seducator, dar si plin de contraste. Vom vizita Cetatea din Amman, cunoscuta sub numele Jabal al-Qala situata in partea centrala veche a orasului, pe una dintre cele 7 coline. Cetatea este un sit istoric national ce simbolizeaza nasterea celor trei religii monoteiste: iudaismul, crestinismul si islamul. Continuam vizita cu Teatrul Roman construit in timpul domniei lui Antonius Pius ce poate gazdui aproximativ 6000 de persoane. Dupa aceasta vizita ne indreptam spre nordul Iordaniei, unde vom descoperi orasul Jerash (Gerasa), cel mai bine conservat oras roman antic. Continuam calatoria cu vizita la Ajloun, unde vom vizita Castelul Ajloun cunoscut in araba sub numele de Qalat er Rabad. Transfer la hotelul Days Inn sau similar din Amman pentru cazare si cina.

ZIUA 3

Dupa micul dejun, transfer catre Madaba, la doar 20 de minute sud de Amman, strabatand Autostrada Regelui, o sosea folosita continuu de mai bine de 5.000 de ani si considerata una dintre cele mai vechi din lume. Orasul Mozaicului - Madaba, unde principala atractie este Biserica greceasca Sf. Gheorghe. Ne oprim apoi la Muntele Nebo. Potrivit traditiei iudaice, acesta este muntele de pe care Moise a privit spre Pamantul Fagaduintei. Pe acest munte ar fi si murit marele profet Moise. Se continua vizita la Castelul Shobak, denumit initial Montreal, ce a fost terminat in anul 1115. Transfer catre Petra pentru cazare si cina la hotel Sella 4* sau similar.

ZIUA 4

Dupa micul dejun vom porni catre cea mai interesanta si aventuroasa experienta a calatoriei noastre, fascinanta excursie la Petra, Orasul Pierdut, faimoasa capitala a regatului Nabateenilor, a carui populatie a disparut misterios. Ajunsi aici vi se va dezvalui incredibilul oras antic sculptat acum 2000 de ani si votat una dintre cele Sapte Minuni ale Lumii, ascunsa, invaluita de muntii stancosi de la sud de Marea Moarta. In anul 1985, orasul Petra a fost inclus pe lista monumentelor universale UNESCO si a fost descris ca fiind una dintre cele mai pretioase mosteniri culturale ale omenirii. Intoarcere la hotel in Petra pentru cina si cazare.

ZIUA 5

Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Siq el Barid (Mica Petra), sit arheologic in apropiere de Petra, unde se afla vestigii de acum 8000 de ani ale unor asezari nabateene. Dupa aceasta vizita ne vom indrepta catre sud si ne oprim la Wadi Rum, supranumit de catre localnici si Valea Lunii. Cazare in desert in corturi traditionale ale beduinilor la Wadi Rum si cina.

ZIUA 6

Dupa micul dejun ne vom indrepta catre Aqaba, pentru cazare si cina la hotel City Tower 4* sau similar. Timp liber in Aqaba la Marea Rosie.

ZIUA 7

Dupa micul dejun, vom avea timp liber sa descoperim Aqaba, oras aflat in insoritul golf al Marii Rosii, unde clima este tot timpul blanda. Orasul Aqaba este incarcat de istorie, ofera o priveliste de vis, cu munti pitoresti si mare azur. Este destinatia ideala pentru cei dornici sa faca plaja, sa practice sporturi nautice sau sa exploreze apele Marii Rosii, populate cu sute de specii de corali, bureti si pesti multicolori. Dupa o zi plina, transfer catre Marea Moarta pentru cazare si cina la Hotel Grand East sau similar.

ZIUA 8

Dupa micul dejun, zi libera la Marea Moarta, cel mai jos loc de pe pamant, 423 m sub nivelul marii.Veti avea ocazia de a experimenta senzatia de plutire in Marea Moarta. Apa sarata de la Marea Moarta este bine-cunoscuta pentru efectele ei benefice asupra pielii. Va imbaiati in apele care au curs din Raul Iordan de pe dealurile din Moab si Gilead. Transfer catre Amman pentru cazare si cina.

ZIUA 9

In cursul noptii transfer in Amman la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti in cursul zilei.

Servicii incluse

 • Bilet de avion Bucuresti - Amman- Bucuresti, compania Tarom;
 • Transport aeroport-hotel-aeroport;
 • 7 nopti cazare in hotelurile din program sau similar (4*) cu mic dejun;
 • Early check-in in prima zi in Amman cu mic dejun;
 • Transport cu microbuz local modern dotat cu aer conditionat;
 • Ghid insotitor din partea agentiei pe parcursul excursiei;
 • Ghid local limba romana/engleza; Taxa de viza;  

Servicii neincluse

 • Taxele de aeroport;
 • Excursiile optionale si intrarile la toate obiectivele specificate in program;
 • 2 h Jeep tur la Wadi Rum.
 • Excursiile din program mentionate ca si optionale;
 • Plimbare cu caruta trasa de magarus in Petra - aprox. 25 eur/persoana;
 • Bauturile din timpul meselor;
 • Supliment demipensiune;
 • Bacsis - se achita local;
 • Cheltuieli personale;
 • Alte taxe si cheltuieli nespecificate in program;
 • Asigurarea medicala de calatorie si/sau storno, recomandate de agentie.

TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la incheierea contractului;
40% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
40% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.


CONDITII DE ANULARE:
5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul incheierii contractului - 70 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 69 zile - 40 zile inaintea plecarii;
60% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 30 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 29 zile inaintea plecarii.
.

CONDITIILE DE COMERCIALIZARE A PACHETULUI TURISTIC
Pentru plata in LEI  se va  folosi  cursul valutar EUR al  bancii Transilvania din ziua platii.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie impreuna cu insotitorul de insotitorul de grup
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash Astfel,este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii
Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single
Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului.
In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare)agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.
Tur operatorul nu este raspunzator pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor, sau intarzieri.
Daca turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; Daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion
Agentia sau Insotitorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, fara a schimba obiectivele vizitate din program.
Serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali
Serviciile de check in online se vor realiza numai daca permite compania aeriana
Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie in parte
Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale.
Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare.
Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza
Informarea si nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie.
Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro. Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI:
-PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI;

-TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT

ASIGURARI
Compania Experience Pro Travel are asigurarea privind rambursarea cheltuilelor de repatriere si / sau a sumelor achitate de catre sau pe seama calatorilor in cazul insolventei agentiei de turism Seria BN Nr. 000000892 la compania de asigurari CITY INSURANCE valabila 12.10.2018-11.10.2019.
Licenta Ministerului Turismului nr. 415 din 28.12.2018 agentie de turism organizatoare