Schimba datele

Oferte

Pret final 2 Adulti , 5 Nopti , 26.08.2019 -31.08.2019

Camera
Masa
Alte detalii
Pret
Dubla
Conform descriere
Plecare din Bucuresti / Avion
1 618 €
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
Selectie Detalii Pret
Camera : Dubla
Masa : Conform descriere
Alte detalii : Plecare din Bucuresti / Avion
1 618 €
- doar la cerere - oferta disponibila

Itinerar

SERBIA si MUNTENEGRU

Durata:  6 zile-5 nopti

Serbia este o tara din sud-estul Europei, situata in inima Peninsulei Balcanice, unde o mare majoritate a celor 7 milioane de cetateni sunt sarbi, iar restul apartin uneia dintre cele 40 de comunitati nationale diferite. Fiind o tara de oameni ospitalieri, emotionali si plini de bucurie, care poseda un simt pentru sportivitate, traditii extraordinare si un imens patrimoniu cultural care imbogateste intreaga cultura europeana, Serbia este una dintre acele marci pe o harta a lumii pe care trebuie sa o descoperiti. Istoria, cultura, traditia, cetatenii celebri, sportul sarb, bucataria sarba, precum si multe fapte interesante din trecutul si prezentul acestei tari remarcabile din Balcani, va vor incanta. 
Muntenegru este o tara din Europa de Sud-Est si una dintre tarile care are deschidere catre Marea Adriatica. In nord se invecineaza cu Bosnia si Hertegovina, in vest cu Croatia, Serbia in est si Albania in sud, iar Marea Adriatica este la granita cu Italia. Capitala este Podgorica, situata la 35 km de malul marii. Muntenegru este o tara adriatico-mediteraneana care, pe langa marea si clima mediteraneana, are un numar mare de munti care par sa iasa din mare si, prin urmare, in anumite parti ale tarii exista un climat montan si continental. Muntenegru este o tara cu un numar mare de biserici si manastiri medievale, care lasa fiecare vizitator fara suflare si aminteste de o istorie interesanta in aceasta regiune.

05.08.2019 - 23.09.2019
Tarif in EUR/persoana/circuit in DBL/TWN (Plecari in fiecare zi de Luni)

Grup minim pasageri
Hoteluri 3*-4* cu mic dejun / Hoteluri 4*-5* cu mic dejun

2 pers:1989 euro/2 pers:2229 euro
3-4 pers:1529 euro/3-4 pers:1799 euro
5-8 pers:1109 euro/5-8 pers:1329 euro
9-14 pers:809 euro /9-14 pers:999 euro
15-19 pers:719 euro/15-19 pers:879 euro
20-24 pers:679 euro/20-24 pers:819 euro
25-29 pers:659 euro/25-29 pers:779 euro
30-34 pers:629 euro/30-34 pers:749 euro
35-39 pers:609 euro/35-39 pers:729 euro
40-45 pers:579 euro/40-45 pers:709 euro

Hoteluri 3*-4* cu mic dejun/SGL Suppl.:189 euro/HB Suppl.89 euro

Hoteluri 4*-5* cu mic dejun/SGL Suppl.:259 euro/HB Suppl.99 euro


*Nota: Ordinea vizitelor poate suferi modificari.Tour lider inclus la un grup de minim 15 persoane.
Tarifele pot varia in functie de data de plecare.
Tariful pentru biletele de avion este la cerere, in functie de perioada dorita de client.

PROGRAM

ZIUA 1

Sosirea in Belgrad. In functie de ora sosirii facem un tur al orasului cu ghid. Belgrad este capitala Serbiei, ce are o populatie de aproximativ 2 milioane de locuitori. Este situat in sud-estul Europei, in Peninsula Balcanica, la confluenta raurilor Sava si Dunare. Este unul dintre cele mai vechi orase din Europa, iar din cele mai vechi timpuri, a fost un important punct de intersectie a drumurilor intre Europa de Est si de Vest. Belgrad este capitala culturii, educatiei, stiintei si economiei sarbe. Vom vizita Casa de flori (casa memoriala a fostului lider iugoslav Josip Broz Tito). Ne vom indrepta spre intersectia Belgrad-Mostar si de acolo vom trece prin cea mai bogata zona a Belgradului - Dedinje. Excursie panoramica a palatului alb din cartierul Dedinje. Palatul Alb a fost ridicat din comanda regelui Alexandru I cu fondurile sale private ca resedinta pentru fiii sai, Printul Petru (viitorul rege Petru al II-lea), principele Tomislav si principele Andrej. Dupa Palatul Regal vom trece pe langa cele mai mari stadioane din Europa de Est. Continuand traseul, gasim un parc frumos, cunoscut sub numele de parcul Karadjordje si Templul Sf. Sava, este cel mai mare templu ortodox din Balcani. Transfer la restaurant si pranz. Dupa masa de pranz Kalemegdan. Turul incepe de la cea mai faimoasa cetate din Belgrad - parcul Kalemegdan din secolul al XIX-lea cu vizitarea St. Biserica Petka, care trece pe langa resedinta Printesei Ljubica, Biserica Saborna si Muzeul Bisericii Ortodoxe Sarbe. Transfer la hotel pentru check-in si cazare la Hotelul Hilton 4 * sau similar / Hotel Saint Ten 5 * sau similar.

ZIUA 2

Micul dejun la hotel. Plecare spre muntele Fruska Gora si catre Novi Sad. Novi Sad este capitala provinciei nordice a Serbiei Voivodina si a centrului administrativ al districtului South Backa. Orasul este situat la granita dintre regiunile Backa si Syrmia, pe malurile fluviului Dunare si Canalul Dunare-Tisa-Dunare, indrepandu-ne spre versantii de nord ai muntelui Fruska Gora. Pranz la restaurant. Plecarea spre Sremski Karlovci. Sremski Karlovci este un mic oras situat pe pantele Fruska Gora, la 57 km de Belgrad. Zona centrala a orasului este in stil baroc si contine multe cladiri istorice, care atrag atat prin frumusetea, cat si prin semnificatia lor. In ciuda numarului mic de locuitori, semnificatia istoriei, culturii si spiritualitatii sarbe este imensa. Bogat in traditia vinului, acesta este unul din principalele destinatii pentru admiratorul vinului. Turul orasului Sremski Karlovci, include resedinta Patriarhiei, scoala de limba a lui Karlovci, fantana Cei patru lei. Vizitarea Muzeului Apiculturii si Pivnitei Zivanovic, cu miere si vin. Spre seara, retur spre Belgrad pentru cazare la Hotelul Hilton 4 * sau similar / Hotel Saint Ten 5 * sau similar.

ZIUA 3

Micul dejun la hotel. Plecarea spre Avala Mt, cu o scurta oprire la Turnul TV cu vedere panoramica. De aici ne indreptam catre orasul Topola. Dealul Oplenacului este situat in inima regiunii pitoresti Sumadija a Serbiei si reprezinta baza statului modern sarb. La varf se afla un monument unic al patrimoniului cultural si istoric sarb - Biserica Sfantul Gheorghe. Un mausoleu alb ca o manusa din Karadjordjevic, decorat cu mozaicuri impresionante, cu 15.000 de nuaneeeee, ilustrand scene biblice copiate din frescele medievale din peste 70 de manastiri ortodoxe sarbe. Oplenac gazduieste, de asemenea, vinul alb Triumph, produs exclusiv pentru regele Aleksandar Karadjordjevic, conform retetei originale a vinificatorilor germani. Vizitarea complexului Karadjordjevic de pe dealul Oplenac include: Biserica Sf. Gheorghe, Casa lui Petru (mausoleul familiei Karadjordjevic), Orasul Karadjordje cu expozitia istorica, Galeria in Casa vinului. Pranz tarziu in restaurant (optional). Dupa masa de pranz plecare catre Zlatibor pentru check-in si cazare la Hotel Mona 4 * sau similar / Grand Hotel Tornik 5 * sau similar.

ZIUA 4

Micul dejun la hotel. Plecarea spre Mokra Gora. Calatoria se va face cu bine-cunoscutul tren Sarganska Cosmica. Vizitam biserica, construita in anul 1946, dedicata Sfantului Ilija, bazinul de apa minerala Bela voda, care are o valoare pH de 11,5. Plecare spre Drvengrad. Turul in jurul Drvengrad-ului include - Mecavnik, construit de faimosul nostru regizor Emir Kusturica. Drvengrad este un sat etno construit in stil urban. Acest sat cuprinde: poarta de intrare, o mica biserica de lemn construita in stil rusesc si dedicata Sf. Sava. In centru exista un patrat din lemn, inconjurat de busteni transportati din regiuni din Serbia si Bosnia. Transfer spre Bjelasica - Muntenegru pentru check-in si cazare in Kolasin la Hotel Brile 3* sau similar / Hotel Four Points Sheraton 4 * sau similar.

ZIUA 5

Micul dejun la hotel. Plecarea spre Manastirea Ostrog - este un miracol construit prin indemanarea omului si frumusetea naturii, sculptata aproape in intregime intr-o stanca montana verticala, este astazi perla spiritualitatii muntenegrene vizitate de mai mult de o suta de mii de pelerini din intreaga lume si de calatori din toate religiile in fiecare an. Timp liber pentru pranz si plecare catre Kotor. Aici facem un tur al orasului vechi din jurul orasului Kotor, oprindu-ne la Piata Armei si la Catedrala Sfantul Trifon. Orasul vechi din Kotor este o urbanizare bine conservata tipica pentru Evul Mediu, construita intre secolele 12-14. Arhitectura medievala si numeroasele monumente de patrimoniu cultural au facut din Kotor un Patrimoniu Mondial Natural si Istoric al UNESCO. Circuitul se continua cu Perast, un mic oras baroc. De aici facem o excursie cu barca pe insula Our Lady of the Rocks, un avanpost mic, a carui singura cladire este o biserica romano-catolica. Check-in si cazare in Kotor la Hotel Rendez Vous 3 * sau similar / Hotel Vardar 4 * sau similar.

ZIUA 6

Micul dejun la hotel. Check-out si plecare spre Budva - cunoscuta ca fiind o metropola a turismului, motiv pentru care un trebuie omisa. Aici, totul este subordonat turistilor si turismului. Vizitam cateva obiective turistice si St. Stefan. Timp liber pentru pranz. Transfer la Aeroportul International Podgorica pentru a ne imbarca pe cursa cu destinatia Bucuresti-Aeroportul International Henri Coanda.

Servicii incluse

 • Cazare 5 nopti in hoteluri de 3*-4*  sau 4*-5* cu mic dejun;
 • Asistenta turistica la aeroport sosire/plecare;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport cu A/C;
 • Intrarile la obiectivele turistice mentionate in program;
 • Ghid vorbitor de limba engleza/romana in timpul circuitului;
 • Transferuri si transport cu tipul de masina adecvat conform tabelului.
 •  

Servicii neincluse

 • Viza;
 • Biletul de avion Bucuresti - Serbia - Bucuresti;
 • Pranzuri la restaurantele locale;
 • Cina la hotel (supliment conform program);
 • Bacsis pentru ghid, sofer sau personal hotelier;
 • Alte servicii care nu au fost mentionate mai sus;
 • Asigurare medicala de calatorie si/sau storno.
 •  

TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la incheierea contractului;
40% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
40% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.


CONDITII DE ANULARE:
5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul incheierii contractului - 120 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 119 zile - 61 zile inaintea plecarii;
60% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile - 31 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.
 

 
 

Alte circuite

Circuit Bosnia, Croaţia şi Slovenia (autocar) 2019

Serbia-Croatia-Muntenegru

de la 359 /pers

Circuit Spania Clasica (autocar) 2019

Spania-Portugalia-Maroc

de la 629 /pers

Circuit Spania Costa Brava (autocar) 2019

Spania-Portugalia-Maroc

de la 599 /pers