Schimba datele

Oferte

Pret final 2 Adulti , 3 Nopti , 19.12.2019 -22.12.2019

Camera
Masa
Alte detalii
Pret
Dubla
Conform descriere
Plecare din Bucuresti / Autocar
398 €
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
Selectie Detalii Pret
Camera : Dubla
Masa : Conform descriere
Alte detalii : Plecare din Bucuresti / Autocar
398 €
- doar la cerere - oferta disponibila

Itinerar

Budapesta, capitala Ungariei este strabatuta de Dunare, unde podul de lanturi din secolul al XIX-lea leaga cartierul Buda de Pesta. Piata Trinitatii gazduieste Biserica Matthias din secolul al XIII-lea si turnurile din Bastionul Pescarilor, care ofera privelisti marete.
Viena, capitala Austriei, se afla in estul tarii pe Dunare, cunoscuta si pentru palatele sale imperiale - cel mai cunoscut fiind Schonbrunn, resedinta de vara a Habsburgilor. Orasul a fost secole la rand capitala imperiala, ceea ce a dus la dezvoltarea sa ca unul dintre cele mai importante centre culturale si politice ale Europei.
Bratislava, capitala Slovaciei, asezata de-a lungul Dunarii, la granita cu Austria si Ungaria, este inconjurata de podgorii si munti. Orasul vechi, pe care il poti parcurge doar pietonal este cunoscut pentru barurile si cafenelele pline de viata. De pe varful unui deal, Castelul Bratislava are vedere catre orasul vechi si Dunare.


Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta
Eventhotel Pyramide 4* sau similar Viena
Hotel Canada 4* sau similar Budapesta


PACHETUL INCLUDE:
Transport autocar clasificat;
Cazare 3 nopti la hotel 4*  cu mic dejun;
Ghid vorbitor de limba romana pe toata durata excursiei.


PACHETUL NU INCLUDE:
 Mesele ce nu au fost specificate in program;
 Excursiile optionale;
 Cheltuieli personale;
 Asigurare medicala de calatorie si/sau storno.

 

ZIUA 1

Prezenta la imbarcare, este obligatorie cu minim 30 minute inainte de plecare. La ora 06:00 plecam din Bucuresti din parcarea de la Gara de Nord - Calea Grivitei (de langa Muzeul CFR) spre Budapesta. Pe drum oprim pentru masa de pranz (nu este inclusa). Sosim in Budapesta spre seara. Transfer la hotel pentru check-

ZIUA 2

Mic dejun la hotel. Parasim Ungaria si dedicam intreaga zi sa exploram capital Austriei - Viena. Prima oprire o vom face la Palatul Schonbrunn si la gradinile impresionante ale acestuia. De aici, vom avea parte de un tur panoramic cu autocarul pentru a admira: Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Primaria, Parlamentul si Teatrul. Apoi, mergem in centrul istoric pentru un tur pietonal de aceasta data si vizitam: Monumentul Ciumei, Catedrala Sf. Stefan si Opera. Timp liber pentru a gusta din plin farmecul medieval al centrului istoric. Multitudinea de magazine, de o parte se de cealalta a vestitului Bulevard Mariahilfer Strasse, va convinge iubitorii de shopping ca au facut o alegere buna venind pana aici.

ZIUA 3

Mic dejun la hotel. Check-out si transfer catre Bratislava. Ajunsi aici avem parte de un tur pietonal, unde vom vizita: Teatrul National, Primaria, Palatul Primatului, Biserica Franciscana, Poarta Sf. Mihai, Universitatea si Catedrala. Continuam spre Ungaria, traversam frontier si urmam Valea Dunarii, pentru a vizita 3 orase pitoresti: Esztergom - faimos pentru Catedrala incoronarii regilor Ungariei, Visegrad - vestit pentru Castelul lui Matyas Corvin, strajuind intreaga regiune si Szentendre - prin multitudinea de artizani si comercianti de produse traditionale. Retur in Budapesta pentru check-in si cazare la Hotel Canada 4*. Timp liber.

ZIUA 4

Mic dejun la hotel. Check-out si imbarcare in autocar pentru retur catre casa, sosire in jurul orelor 23:30, in functie de conditiile vamale si de trafic.

Servicii incluse

    Servicii neincluse