Cine suntem?

SERVICIILE NOASTRE

EXPERIENCE PRO TRAVEL este o companie care opereaza in Bucuresti din toamna anului trecut, parte membra a grupului JORDAN EXPERIENCE TOURISTIC GROUP, detinuta si condusa de catre domnul Saleh Helalat. Jordan Experience Touristic Group a fost infiintata in anul 1998 in Amman si, in curand, a devenit cel mai mare operator de turism de intrare (incoming), atat in ​​Iordania, cat si in Orientul Mijlociu. Membrii Jordan Experience Touristic Group sunt agentii din Romania, Serbia, Spania si Rusia.

EXPERIENCE PRO TRAVEL este povestea oamenilor dedicati si pasionati, care iubesc calatoriile, impartasesc experiente si servesc clientului la cea mai buna calitate. Prin urmare, scopul nostru principal este de a crea experiente remarcabile de calatorie pentru TINE.

In Romania, EXPERIENCE PRO TRAVEL si-a infiintat primul birou, ca urmare a cresterii cererii de excelenta in serviciile turistice, atat pentru calatoriile in afara tarii (outgoing), cat si pentru turistii straini care sunt dornici sa cunoasca meleagurile frumoasei noatre tari (turismul de incoming).

EXPERIENCE PRO TRAVEL isi propune sa castige in anul 2019 un loc de lider pe piata romaneasca pentru turismul extern pentru Iordania, zona balcanica, Egipt, Maroc, Cipru si multe alte surprize cu care va vom surprinde treptat.

Pentru cresterea sectiunii departamentului de Outgoing, am stabilit operatiuni pentru servicii remarcabile, bazandu-ne pe pasiunea si cunostintele echipei noastre cu experienta in organizarea calatoriilor in intreaga lume.

 

SERVICIILE NOASTRE

Experiența Pro Travel va invita sa experimentati lumea prin:

• Calatorii de afaceri (MICE)

• Bilete, transport si inchiriere de masini

• Pachete Senior Voyage

• Programe pentru tineri si “Luna de Miere”

• Calatorii de aventura cu explorari si diferite sporturi extreme

• Vacante pentru relaxare la mare, de ce nu pe o plaja exotica?!

• Tururi religioase

• Tururi culturale si istorice

• Tururi ecologice si traditionale

Si daca niciuna dintre acestea nu se potriveste pentru dvs., va oferim un pachet personalizat care cu siguranta va fi perfect armonizat necesitatii dvs.!

De ce sa ne alegi?

EXPERIENCE PRO TRAVEL inseamna excelenta, dedicare, pasiune, calitate, competenta, profesionalism, seriozitate, implicare si nu in ultimul rand o abordare personalizata. Viziunea noastra este de a crea experiente de neuitat fiecarui calator, de a aduce vacantei un plus de valoare si de a starni dorinta acestuia sa revina la noi de fiecare data.

Alaturi de noi poti sa visezi, sa descoperi si sa calatoresti mereu intr-un stil remarcabil!!!