Termeni si conditii

 1. Termeni si conditii de utilizare website www.experienceprotravel.ro

Termenii si conditiile de utilizare ale website-ului www.experienceprotravel.ro, detinut si administrat de catre SC EXPERIENCE PRO TRAVEL SRL, se aplica tuturor utilizatorilor, de aceea, va rugam sa ii cititi cu atentie, inainte de accesarea site-ului. Accesarea site-ul nostru presupune acceptarea in totalitate a acestora de catre dvs. Poate fi accesat sau utilizat gratuit, avand ca scop general informarea utilizatorului usor si rapid.

EXPERIENCE PRO TRAVEL isi rezerva dreptul de a face modificari de continut, ale formatului paginii sau orice alte actualizari ale acestor termeni si conditii, fara a fi limitat si fara a notifica in prealabil. De asemenea, EXPERIENCE PRO TRAVEL nu se face responsabila pentru eventuale neconcordante aparute intre informatiile afisate pe site si cele primate in agentie. Prioritate vor avea intotdeauna informatiile primate in agentie.  

EXPERIENCE PRO TRAVEL poate corecta eventualele omisiuni sau erori in cel mai scurt timp, de indata ce acestea i-au fost aduse la cunostinta. Prin urmare, utilizatorii site-ului sunt rugati sa citeasca termenii si conditiile de fiecare data cand se acceseaza site-ul. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea utilizatorului cu privire la modificarile survenite.

EXPERIENCE PRO TRAVEL are dreptul de a solicita sanctiuni impotriva oricarui utilizator/terta persoana a caror actiuni sunt de natura sa puna in pericol sub orice forma site-ul www.experienceprotravel.ro sau sa-i afecteze securitatea si/sau credibilitatea.

Solicitarile cu privire la republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate agentiei la adresa info.ro@experienceprotravel.com.

Acest site poate contine si link-uri catre diverse site-uri, de aceea, atunci cand le veti accesa, va aflati in afara site-ul nostru si veti avea obligativitatea de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri.

 1. Drepturile utilizatorului www.experienceprotravel.ro

Fiecare utilizator are dreptul sa acceseze site-ul www.experienceprotravel.ro pe monitorul unui calculator sau telefon mobil, sa tipareasca diferite parti ale continutului acestuia, doar in scop personal. Continului site-ului este proprietatea EXPERIENCE PRO TRAVEL SRL si nu poate fi utilizat sau preluat decat cu acordul societatii.

Utilizatorul www.experienceprotravel.ro nu are dreptul sa foloseasca continutul site-ului in forma existenta sau modificata in scop comercial.

Utilizatorul www.experienceprotravel.ro nu are dreptul sa creeze baze de date prin descarcarea in format electronic a continutului.

Utilizatorul www.experienceprotravel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile pot fi realizate doar conform termenilor de utilizare.

 1. Obligatiile utilizatorului www.experienceprotravel.ro

Utilizatorii sunt rugati sa respecte cu strictete urmatoarele:

 • sa detina capacitate legala (varsta minima de 18 ani) de a initia actiuni juridice;
 • sa aiba responsabilitate financiara pentru tranzactiile efectuate in contul si in numele propriu;
 • sa garanteze veridicitatii datelor furnizate atat in nume propriu, cat si pentru membrii familiei;
 • sa nu se utilizeze site-ul in scopuri speculative prin generarea unor rezervari false in scop fraudulos;
 • sa nu transmita materiale politice, rasiste sau alte materiale ce contravin legii;
 • au obligatia a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.
 1. Conditii generale de rezervare si achizitionare servicii sau pachete turistice www.experienceprotravel.ro

Orice rezervare procesata pe site va reprezenta intentia dvs. de a achizitiona un anumit serviciu sau produs turistic. Daca rezervarea dvs. este conforma, va fi acceptata de catre un consultant si confirmata cu dvs. telefonic, dupa care veti primi si mailul de confirmare si va intra in vigoare Contractul cu Clientul pentru semnare in vederea emiterii facturii fiscale. Dupa efectuarea platii in integralitate, un consultant va transmite documentele de calatorie.

Serviciile afisate pe site pot fi rezervate cu confirmare imediata sau la cerere, in functie de disponibilitatea partenerului/furnizorului (hotelieri, operatori transport aerian sau terestru). Termenii si conditiile acestuia se vor aplica aditional celor existenti pe site, deoarece pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, modificari ale rezervarilor cu restituire de bani (doar daca este cazul), anulari sau diferite obligatii. De exemplu, unele hoteluri pot percepe diferite taxe locale sau de statiune, iar unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. In niciuna din aceste situatii EXPERIENCE PRO TRAVEL nu este responsabila pentru costuri ce pot sa apara pe parcurs, ce sunt independent de vointa acestuia.

Pe masura ce navigati pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Acestea se calculeaza in baza pretului standard si sunt valabile in limita locurilor disponibile. Luand in considerare cele spuse anterior, va rugam sa cititi cu atentie acesti termini si/sau sa contactati agentia pentru mai multe informatii daca aveti neclaritati.

Atentie insa intre momentul efectuarii cererii de rezervare pe site sau telefonic si momentul achitarii serviciului sau pachetului turistic si vizualizarea platii in contul agentiei, poate atrage modificari de tarife sau indisponibilitate. Tariful blocat poate fi limitat si impune o plata imediata. In oricare din aceste situatii, consultatul agentiei va informa clientul si ii va comunica urmatorul tarif al respectivului serviciu sau pachet turistic sau eventuale alternative.

 1. Modificari/Anulari

In cazul in care se doreste modificarea sau anularea serviciului/pachetului turistic rezervat sau achizitionat trebuie sa contactati agentia pentru a va face intentia cunoscuta. In functie de termenii si conditiile partenerului/fiecarui partener consultantul agentiei revine catre dvs. pentru a va informa cu privire la ce criterii trebuiesc respectate pentru aceste actiuni.

EXPERIENCE PRO TRAVEL nu va inainta solicitarea dvs. de modificare/anulare furnizorului inainte de a primi cererea dvs. ferma in scris.

Daca exista o modificare a unei rezervari (care poate include schimbare de nume, restituire avans/cota parte sau anulari, insa fara a se limita), EXPERIENCE PRO TRAVEL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costuri administrative ce pot rezulta din aceasta actiune, taxe ce difera fata de cele impuse de catre furnizor.

 1. Plata

Modalitatile de plata acceptate de catre agentie vor fi doar cele prezentate aici si nu se accepta sub nicio forma abatere de la acestea. De exemplu, agentia nu isi asuma nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise de client prin curierat.

In functie de tipul de oferta, momentul procesarii rezervarii sau de termenii si conditiile impuse de hotelier, plata serviciului sau pachetului turistic achizitionat va fi efectuata partial sau integral la semnarea contractului. Plata urmand a fi efectuata in contul agentiei EXPERIENCE PRO TRAVEL, al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dupa caz.

EXPERIENCE PRO TRAVEL  sau furnizorul nu isi asuma nicio obligatie de a emite documetele de calatorie, voucherul sau biletele in cazul in care plata nu a fost efectuata integral de catre client. In orice situatie, clientul este unicul responsabil pentru achitarea sumelor aferente serviciului sau pachetului turistic comandat.

Plata prin transfer bancar – daca se alege aceasta optiune de plata veti primi prin email (sau in cadrul punctului de lucru daca nu se achita in acel moment) o copie a facturii fiscale, in baza careia puteti efectua plata prin prezenta la orice sucursala a unei banci avand asupra dvs. factura. Dupa efectuarea platii este obligatoriu a se trimite pe mail dovada scanata pentru a putea transforma rezervarea in una ferma. Daca in decurs de cel mult 48 de ore din momentul primirii facturii fiscale de la consultantul agentiei, clientul nu face dovada platii, termenul este deposit, iar sistemul va anula automat rezervarea si nu se va mai garanta obtinerea aceluiasi tarif sau disponibilitatea. Dupa primirea dovezii platii si validarea acesteia de catre departamentul de contabilitate, clientul poate primi documentele de calatorie pe adresa de mail furnizata.

Plata cash/numerar – aceasta optiune de plata poate fi recomandata clientului care nu detine un card VISA sau MASTERCARD sau daca bineinteles doreste achitarea sumei cash in punctul de lucru al agentiei, fiind o metoda sigura si accesibila. Plata cash se va face in LEI la cursul BT de vanzare din ziua emiterii facturii.

Plata card in agentii – in situatia in care doriti sa utilizati cardul bancar in sistem online se poate achita prin debitare la POS-ul din agentie.

Plata prin tichete de vacanta/vouchere de vacanta (Romania) – clientul poate primi din partea angajatorului tichete de vacanta platite integral de acesta, fiind valabile doar pentru petrecerea vacantelor in Romania. Aceste tichete sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acestora.

Plata in rate fara dobanda – in curand.

Plata cu cardul de debit/credit – in curand.

 1. Clauze de neraspundere

Site-ul www.experienceprotravel.ro este cu continut informativ si nu isi asuma nicio raspundere cu privire la exactitatea si corectitudinea informatiilor, avand in vedere ca acestea pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul procesarii rezervarii.

De asemenea, nu garantam in nici un fel realitatea, actualitatea sau integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori ce pot aparea intre continutul site-ului si informatiile reale la un moment dat, nu implica nicio raspundere de orice natura pentru EXPERIENCE PRO TRAVEL.

EXPERIENCE PRO TRAVEL actioneaza sic a agent pentru terti furnizori: hoteluri, companiile aeriene, agentiile de inchiriat masini sau orice alt furnizor de serviciu turistic.

 1. Date cu character personal

Reprezinta date cu caracter personal orice informatie in legatura cu o persoana fizica indentificata direct sau indirect, in mod particular sau cu referire la un element de identificare, cum ar fi: nume, prenume, CNP, localizare online sau offline, element specific propriei identitati fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. Printre informatiile ce nu pot fi asociate cu identitatea clientului si nu sunt date cu caracter personal amintim numarul de vizualizari ale unei/unor oferte si alte date statistice.

De regula, se pot consulta ofertele noastre fara divulgarea datelor cu caracter personal. Insa, crearea unui cont de utilizator pe website-ul nostru www.experienceprotravel.ro in baza formularului de contact online sau abonarea la newsletter implica dezvaluirea de date cu caracter personal.

De regula, colectam datele cu character personal direct de la persoane avizate, insa, daca datele dvs. personale ne-au fost furnizate de catre terta persoana sau au ajuns la noi dintr-o eroare, va rugam sa ne contactati.

Noua lege a UE privind protectia datelor cu caracter personal – GDPR a intrat in vigoare din 25.05.2016 si a devenit aplicabila in toate tarile UE dupa 2 ani, incepand cu 25.05.2018, reprezentand cea mai mare schimbare in domeniul protectiei datelor cu caracter personal din ultimii 20 de ani.

Protectia datelor dvs. cu caracter personal este foarte importanta pentru noi, motiv pentru care acordam o atentie deosebita protejarii vietii private, astfel incat prelucrarea acestora va fi realizata intotdeauna in conformitate cu prevederile GDPR, precum si drepturile de care beneficiati cu privire la modul in care in care informatiile dvs. sunt prelucrate de catre EXPERIENCE PRO TRAVEL.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune asupra acestora, cu sau fara utilizarea de mijloace autorizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, utilizarea, divulgarea prin transmitere sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Utilizatorii site-ului www.experienceprotravel.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul UE 2016/679, dupa cum urmeaza:

 • dreptul de a accesa datele si de a primi informatii despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere rectificarea sau completarea informatiilor;
 • dreptul de a solicita stergerea sau restrictionarea acestora;
 • dreptul de a solicita datele intr-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor sau de a-si retrage consimtamantul;
 • dreptul de a apela catre o autoritate competenta de supraveghere.